Min tillbyggnad

Hej, 

Jag undrar om ni har några planer på en tillbyggnad? Jag fick hjälp med en tillbyggnad av en byggfirma i Södermanland och det gick jättebra. Jag hade köpt en villa som var väldigt liten men med ett bra läge, och när jag köpte huset visste jag att för att kunna bo där så var det helt nödvändigt att bygga till. Det började med att jag ansökte om bygglov och så tog det ett bra tag innan det blev beviljat, och jag måste säga att det är väldigt långa handläggningstider vilket gjorde mig irriterad. Det tog ca 4 månader innan jag fick bygglov och sedan ytterligare 3-4 månader för själva bygget, och nu är det klart och jag bor i huset. Så det tar ett tag från man börjar till man kan flytta in, men det är ju värt det när man ser till vilket finfint resultat det blev.

Har ni några planer på en tillbyggnad? I så fall kan jag verkligen rekommendera att ni vänder er till denna byggfirma, i alla fall om ni bor i Södermanland. Jag vet inte hur stor tillbyggnad ni tänkte göra, men för min del blev det ungefär dubbelt så stort som huset ursprungligen var. Så kanske kan det vara något att tänka på om man vill ha lite mer yta att röra sig på. Utöver att det går att få hjälp med att bygga till så kan de även hjälpa till med i stort sett allt inom bygg och renovering och ni kan ju alltid be att få en offert utan att det kostar något.

Så jag skulle verkligen rekommendera denna byggfirma om ni tänker göra en tillbyggnad eller för någonting annat. Ni kan hitta deras hemsida här ovanför genom att klicka på länken, så får ni även alla deras kontaktuppgifter, tack och hejdå!