Takrenoveringen blev bra

Hejsan, svejsan! Efter det senaste regnovädret som inte var nådigt så upptäckte jag att det hade regnat in. En inspektion av taket visade att det inte var i det allra bästa skicket och jag såg mig om efter ett företag som skulle kunna hjälpa mig med en takrenovering. Då en nära vän till mig för ett tag sedan hade nämnt att han vänt sig till ett företag som kan vara behjälpligt med tak och övrigt inom bygg i Simrishamn med omnejd, så hörde jag av mig till min vän och frågade vad företaget heter. Det hade min vän nämnt men minnet kan ju som bekant vara kort ibland och jag kom inte ihåg det, men han berättade att det var Håkan Ripa Bygg AB, och jag valde att vända mig till dem. De kom hit och renoverade taket och de gjorde ett riktigt bra jobb måste jag säga, och det blev ju dessutom betydligt billigare att renovera taket än att lägga ett helt nytt tak. I det här huset har jag bott i över 10 år och för 5 år sedan träffade jag en tjej och vi har gift oss och bor nu tillsammans i detta hus och vi ska även skaffa barn, det är planen. Hus behöver det alltid göras någonting med, i alla fall alla hus som har några år på nacken. Jag kan bara säga till er som behöver hjälp inom bygg i Simrishamn med omnejd att ni borde vända er till Håkan Ripa Bygg AB. Det mesta som har med bygg att göra går det att få hjälp med men företaget har en särskild kompetens när det kommer till tillbyggnationer och takrenoveringar. Då både jag och min vän är såhär nöjda som vi är med detta byggföretag, så vill jag såklart rekommendera dem vidare till er.