Äntligen blev huset ombyggt

Hejsan mina fina följare och välkommen in på bloggen till ett nytt inlägg. Jag skriver mycket om barnen och deras framsteg och jag lovar att det kommer ännu flera sådana inlägg så småningom. Det är ju så underbart att vi äntligen fått ombyggt på tredje våning så att barnen fått varsitt rum. Givetvis renoverades ytorna så allt är nytt och fräscht och snickarna skruvade i sista skruven i förra veckan, det har blivit sååå fint! Det är en byggfirma i Lund som heter MGDBYGG som har utfört ombyggnationen och de har gjort ett helt superbra jobb. 

Medarbetarna hos denna byggfirma i Lund var oerhört skickliga och inte bara det, de var väldigt trevliga och lätta att ha att göra med, och jag och min man kunde inte ha blivit mer nöjda än vad vi blev med MGDBYGG. Jag vet ju att det alltid finns dem som planerar för någon renovering eller tillbyggnad och det som är så vanskligt inom denna bransch är alla oseriösa byggfirmor. Vi har ett par vänner, ett gift par, som tyvärr råkade riktigt illa ut och förlorade tiotusentals kronor efter att de betalat i förskott, och sedan gick företaget i konkurs och ingen gick att nå på telefon. Tyvärr är detta en situation som många har råkat ut för, och det verkar som att vissa företag medvetet blåser sina kunder, men det behöver ingen vara orolig över som vänder sig till denna byggfirma i Lund. Jag är övertygad om att även ni kommer att tycka lika bra om MGDBYGG som jag, min man och våra tre barn. MGDBYGG är i allt väsentligt ett företag som kommer att kunna tillgodose alla sina potentiella kunders behov och önskemål, och hör av er till dem redan nu ifall ni har något byggprojekt ni vill diskutera.